Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Nastavak EU radova na Potoku – izgradnja sanitarnog kolektora u Cambierijevoj ulici i Ulici Zdenka Petranovića – Europski projekt aglomeracija Rijeka

Nastavak EU radova na Potoku – izgradnja sanitarnog kolektora u Cambierijevoj ulici i Ulici Zdenka Petranovića

Autor: paradigma
event 23.08.2022.

Dana 23. kolovoza 2022. započinju radovi na izgradnji sanitarnog kolektora u Cambierijevoj ulici i ulici Zdenka Petranovića s ciljem unapređenja postojećeg sustava javne odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda. Tijekom izgradnje na snazi će biti privremena zabrana parkiranja, i to u Cambierievoj ulici u dužini od privoza iz Krešimirove ulice do ulice Trg kralja Tomislava odnosno u ulici Zdenka Petranovića od privoza iz ulice Viktora Cara Emina u dužini od 40 metara.

Radovi se provode u sklopu treće odnosno četvrte faze realizacije Podsustava Željeznički kolodvor koji uz izgradnju kišnog preljeva Rikard Benčić obuhvaća i polaganje transportnih kolektora te izvedbu crpne stanice Željeznički kolodvor. Zahvati su dio EU projekta aglomeracije Rijeka koji se financira bespovratnim sredstvima Europske unije u visini od 1,25 milijardi kuna.

Do okončanja radova, građane i sudionike u prometu molimo za razumijevanje i strpljenje te poštivanje privremene regulacije prometa.

Naručitelj

Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju Rijeka

Dolac 14, 51 000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 80805858278

Tel: 051/353 222

Email: kdvik-rijeka@kdvik-rijeka.hr