Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Početak radova na novoj dionici u ulici Juraši – Europski projekt aglomeracija Rijeka

Početak radova na novoj dionici u ulici Juraši

Autor: andrea
event 16.02.2024.

U petak 16.2.2024. započinju novi radovi u ulici Juraši, od kbr. 36 do kbr. 44. Radi se o izgradnji transportnog kolektora za prikupljanje i odvodnju otpadnih voda u okviru grupe radova E „Proširenje Viškovo“, podsustav E5-2 NASELJE MARINIĆI 3-4-5.

S obzirom na vrstu radova, prometovanje ulicom Juraši će biti obustavljeno na dionici na kojoj se radovi izvode.

Međutim, za prometovanje školskog autobusa uspostavljena je nova trasa kretanja:

iz pravca Milohni-Jugi na križanju s ulicom Furićevo autobus ulazi u ulicu Juraši do kućnog broja 28 (privremeno stajalište), gdje se okreće i vraća na ulicu Furićevo, kružni tok Gornji Marinići (Eurospin), kroz Poslovnu zonu, sve do postojećeg stajališta kod Gumi centra Babić (privremeno okretište). Tamo se autobus okreće i vraća na kružni tok, te nastavlja redovitom trasom za naselja Marinići i Bezjaki.

Predviđeni rok izvođenja radova je do kraja svibnja 2024. godine, uzevši u obzir moguće vremenske neprilike.

Molimo sve stanovnike i prolaznike da na navedenom području budu oprezni i pridržavaju se privremene prometne regulacije i sigurnosnih uputa kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje radova i sigurnost svih uključenih.

Naručitelj

Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju Rijeka

Dolac 14, 51 000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 80805858278

Tel: 051/353 222

Email: kdvik-rijeka@kdvik-rijeka.hr