Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Početak radova u Spinčićima odgođen za rujan – Europski projekt aglomeracija Rijeka

Početak radova u Spinčićima odgođen za rujan

Autor: andrea
event 30.06.2023.

U srijedu 28. lipnja 2023. u prostorima KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. održan je drugi sastanak s predstavnicima Grada Kastva.

Radnom sastanku, uz predstavnike naručitelja, izvođača, nadzora i upravljanja, prisustvovali su Dean Jurčić, zamjenik gradonačelnika Grada Kastva te Dalibor Babić, pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i zaštitu okoliša.

Predstavnik izvođača radova prihvatio je traženje Grada Kastva da se radovi na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture u naselju Spinčići, koji su bili najavljeni za polovicu lipnja ove godine, odgode za jesen.
Ujedno, predstavnik izvođača upoznao je prisutne s promjenama u dinamičkom planu izvođenja radova na cjelokupnoj grupi radova D „Izgradnja sustava odvodnje – Proširenje Kastav“ za 2023. godinu.
Uz radove na vodno-komunalnoj infrastrukturi u naselju Spinčići, za rujan 2023. najavljen je i početak radova na podsustavu D2-0.2 – Sanitarna kanalizacija i vodovodni ogranci dijela zone Belići i Brnini te na podsustavu D5-1.2 – Sanitarni kolektor Rubeši – dionica 2.


Zaključno, s ciljem pravovremenog planiranja i učinkovitog upravljanja ovom grupom radova, na sastanku su usuglašene daljnje aktivnosti među kojima je i iskolčavanje trase u staroj gradskoj jezgri tijekom ljetnih mjeseci, a postupno i na svim ostalim podsustavima.

Podsjećamo kako se iskolčavanje izvodi u svrhu pripreme izvedbene projektne dokumentacije i ne znači nužno skori početak radova.
Svi korisnici koji ostvaruju mogućnost priključenja biti će pravovremeno obavješteni od strane nadležnog inženjera, stoga se do tada korisnici mole za strpljenje i razumijevanje.

Naručitelj

Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju Rijeka

Dolac 14, 51 000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 80805858278

Tel: 051/353 222

Email: kdvik-rijeka@kdvik-rijeka.hr