Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Početak radova u ulicama Čavalsko i Ante Mandića – Europski projekt aglomeracija Rijeka

Početak radova u ulicama Čavalsko i Ante Mandića

Autor: andrea
event 29.01.2024.

Radovi se izvode u sklopu grupe radova C „Izgradnja sustava odvodnje – Proširenje Rijeka“, podsustav C.0.3. Kantrida Zamet, a uključuju izvođenje 470 m kanalizacije i 405 m vodovoda.

U ponedjeljak 29. siječnja u ulici Čavalsko započeli su pripremni radovi na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture u sklopu grupe radova C „Izgradnja sustava odvodnje – Proširenje Rijeka“, podsustav C.0.3. Kantrida Zamet.

Tijekom radnog vremena (za vrijeme izvođenja radova), zbog nedovoljne širine kolnika, ulice će biti zatvorene za promet. Pješački prolaz bit će uspostavljen, a stanari će okućnicama moći pristupiti preko ograđenih rampi postavljenih na rovove. Izvan radnog vremena i vikendom, prolaz kolnicima će biti omogućen. O radnom vremenu, odnosno, terminima slobodnog prolaza kolnikom, korisnici će biti pravovremeno obaviješteni.

Uoči početka radova, građanima su u poštanske sandučiće dostavljene obavijesti o početku radova.

Navedena regulacija prometa odvija se temeljem Prometnog elaborata, odnosno Suglasnosti za uspostavu privremene regulacije prometa koju izdaje nadležni upravitelj ceste. U slučaju potrebe, izvođač radova dužan je omogućiti neometani prolaz interventnih službi.

Svim građanima zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju. Pozivamo ih da prate tijek radova, kao i najavljene promjene u regulaciji prometa radi sigurnosti njih samih, ali i drugih uključenih u promet.

Naručitelj

Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju Rijeka

Dolac 14, 51 000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 80805858278

Tel: 051/353 222

Email: kdvik-rijeka@kdvik-rijeka.hr