Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Početak radova u Ulici Avelina Turka – Europski projekt aglomeracija Rijeka

Početak radova u Ulici Avelina Turka

Autor: andrea
event 19.03.2024.

Radovi se izvode u sklopu grupe radova C „Izgradnja sustava odvodnje – Proširenje Rijeka“, podsustav C.0.3. Kantrida Zamet, a uključuju izgradnju vodovodnog ogranka te izgradnju kolektora za prikupljanje sanitarnih voda.

U utorak 19. ožujka 2024. u Ulici Avelina Turka započeli su radovi na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture u sklopu grupe radova C „Izgradnja sustava odvodnje – Proširenje Rijeka“, podsustav C.0.3. Kantrida Zamet.

Za vrijeme izvođenja radova, zbog nedovoljne širine kolnika, ulica će biti zatvorena za sav promet. Pješački prolaz bit će uspostavljen, a stanari će okućnicama moći pristupiti preko ograđenih rampi postavljenih na rovove. Prometovanje vozilima je moguće obilazno, ulicama Bože Vidasa i Ivana Čikovića Belog.

Uoči početka radova, građanima su u poštanske sandučiće dostavljene obavijesti o početku radova.

Navedena regulacija prometa odvija se temeljem Prometnog elaborata, odnosno Suglasnosti za uspostavu privremene regulacije prometa koju izdaje nadležni upravitelj ceste. U slučaju potrebe, izvođač radova dužan je omogućiti neometani prolaz interventnih službi.

Svim građanima zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju. Pozivamo ih da prate tijek radova, kao i najavljene promjene u regulaciji prometa radi sigurnosti njih samih, ali i drugih uključenih u promet.

Naručitelj

Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju Rijeka

Dolac 14, 51 000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 80805858278

Tel: 051/353 222

Email: kdvik-rijeka@kdvik-rijeka.hr