Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Počinju radovi u ulici Dolčić na Zametu – Europski projekt aglomeracija Rijeka

Počinju radovi u ulici Dolčić na Zametu

Autor: andrea
event 31.07.2023.

Navedeni radovi izvode se u sklopu podsustava C.0.3 KANTRIDA – ZAMET, pri čemu je predviđena gradnja sustava odvodnje i rekonstrukcija javnog vodovoda čime će se značajno poboljšati komunalni i životni standard stanovnika ovog područja kao i zaštita ljudskog zdravlja i očuvanje okoliša.

Grupom radova C predviđena je izgradnja sustava odvodnje u ulicama bez izgrađene kanalizacije na sljedećim područjima: Kantrida, Gornji Zamet, Turnić, Pletenci, Hosti, Rujevica, Pehlin, Donja Drenova, Gornja Drenova, Banderovo, Brašćine, Pulac, Trsat, Sušačka Draga. Osim toga, na pojedinim dionicama izvršit će se rekonstrukcija javnog vodovoda.

Uz Projekt je predviđena i izgradnja vodovoda u pojedinim ulicama bez javne vodoopskrbe, a koja će se financirati iz lokalnih sredstava.

Izvođač radova je GP KRK d.o.o., a uslugu nadzora nad gradnjom provodi zajednica ponuditelja: INSTITUT IGH d.d., EPTISA ADRIA d.o.o., FLUM-ING d.o.o. i PROJEKT d.d. Nova Gorica.

Izvođač radova je u ulice na koje se utječe izvođenjem radova u poštanske sandučiće građana dostavio informativni letak, a o svim eventualnim izmjenama dinamike izvođenja radova korisnici će biti pravovremeno informirani kako bi bili u tijeku s napretkom projekta, a svoje aktivnosti pravovremeno mogli planirati.

Zahvaljujemo svim građanima na razumijevanju i strpljenju te ih pozivamo da prate tijek radova kao i promjene u regulaciji prometa zbog opće sigurnosti svih njenih sudionika.

Naručitelj

Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju Rijeka

Dolac 14, 51 000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 80805858278

Tel: 051/353 222

Email: kdvik-rijeka@kdvik-rijeka.hr