Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Započinju radovi u Ulici Jože Vlahovića kod k.br. 16 – Europski projekt aglomeracija Rijeka

Započinju radovi u Ulici Jože Vlahovića kod k.br. 16

Autor: andrea
event 20.09.2023.

U četvrtak 21.9.2023. godine u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, započinju radovi na optimizaciji i izgradnji vodno-komunalne infrastrukture na spoju Liburnijske ulice i Ulice Jože Vlahovića kod k. br. 16.

Radovi se izvode u sklopu grupe radova A, podsustava A2 “Transportni kolektori: područje “Zamet” (kolektor “Z1”), područje “Kantrida” (kolektor “K1”), crpna stanica “CS Dražička” i crpna stanica “CS Kantrida”.

Najavljenim radovima se pristupa kako bi se zamijenio dotrajali cjevovod koji je zahtijevao učestale sanacije. Radi same širine rova i nedostatnog profila kolnih površina za odvijanje prometa, ulica Jože Vlahovića bit će zatvorena za promet od 7:00 do 17:00 sati, a završetak radova predviđen je za kraj rujna.

Ističemo kako će izvođač radova za vrijeme izvođenja radova omogućiti neometani prolaz interventnih službi te osigurati pješacima siguran koridor kretanja.

Dodajemo kako je izvođač radova u ulicama na koje se direktno utječe izvođenjem radova dostavio obavještajni letak građanstvu putem poštanskih sandučića, a o svim eventualnim izmjenama dinamike izvođenja radova korisnici bit će pravovremeno informirani kako bi bili u tijeku s napretkom projekta i kako bi svoje aktivnosti mogli planirati na vrijeme.

Zahvaljujemo svim građanima na strpljenju i razumijevanju te ih pozivamo da prate tijek radova i promjene u regulaciji prometa radi njihove sigurnosti i drugih uključenih u promet.

Naručitelj

Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju Rijeka

Dolac 14, 51 000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 80805858278

Tel: 051/353 222

Email: kdvik-rijeka@kdvik-rijeka.hr