Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Započinju radovi u ulici Pulac – Europski projekt aglomeracija Rijeka

Započinju radovi u ulici Pulac

Autor: andrea
event 27.11.2023.

U ponedjeljak 27. studenog 2023., na području Mjesnog odbora Brašćine-Pulac, započinju prvi radovi na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture u sklopu EU projekta aglomeracije Rijeka. Radovi će se izvoditi na podsustavu C.0.6. Banderovo-Brašćine-Pulac-Trsat (građevina I:Pulac I) u ulici Pulac od k. br. 51/1 do k. br. 54/C.

Svi građevinski zahvati izvode se na osnovi prethodno ishođenih suglasnosti te prema planovima privremene regulacije prometa.

Za vrijeme trajanja radova, zbog nedovoljne širine prometnice, prometovanje navedenom dionicom bit će onemogućeno, a Izvođač radova će biti dužan omogućiti neometani prolaz interventnih službi te pješacima osigurati siguran koridor kretanja.

U ulicama na koje se direktno utječe izvođenjem radova, izvođač radova (GP KRK d.d.) dostavio je obavještajni letak građanstvu putem poštanskih sandučića, a o svim eventualnim izmjenama dinamike izvođenja radova korisnici bit će pravovremeno informirani kako bi bili u tijeku s napretkom projekta i kako bi svoje aktivnosti mogli planirati na vrijeme.

Po završetku izgradnje građani će imati pristup sigurnijem i čišćem sustavu odvodnje i vodoopskrbe, što će povećati kvalitetu života u zajednici, doprinijeti zaštiti ljudskog zdravlja te smanjiti onečišćenje voda i okoliša.

Unaprijed zahvaljujemo svim građanima na strpljenju i razumijevanju te ih pozivamo da prate tijek radova i promjene u regulaciji prometa radi njihove sigurnosti i drugih uključenih u promet.

Naručitelj

Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju Rijeka

Dolac 14, 51 000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 80805858278

Tel: 051/353 222

Email: kdvik-rijeka@kdvik-rijeka.hr